Ιστολόγιο του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Χαροκοπίου Ιωαννίνων

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

"Η Εστία Αποφοίτων Α.Ε.Α Βελλάς έκοψε την πίτα της"



φωτο: Τηλέμαχος Παππάς

        Xθες 25η Ιανουαρίου 2016 η Εστία Αποφοίτων Βελλάς, παρουσία των μελών της έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ενορίας Αρχιμανδρείου στα Ιωάννινα.

      Μέτα την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας ο πρόεδρος Ευάγγελος Κίτσος, καλωσόρισε τα μέλη της Εστίας ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά και επ΄ αγαθώ της Σχολής Βελλάς και τόνισε τη σπουδαιότητα της ημέρας ,μιας και η 25η Ιανουαρίου είναι η ημέρα μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρος Αυξεντίου του εκ χώρας Βελλάς.

     Μετέφερε επίσης χαιρετισμούς και ευχές εκ μέρους αποφοίτων που διαβιούν μονίμως στο εξωτερικό, Γερμανία, καθώς και πολλών εξ Ελλάδος που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Ανέφερε τη σημαντική προσπάθεια των Αποφοίτων Βελλαϊτών για τη μεταξύ τους επικοινωνία καθώς και για μελλοντικές δράσεις.

       Το φλουρί κέρδισε ο κ. Αντώνιος Μιχαλόπουλος από το Αίγιο,ο οποίος διαμένει στα Ιωάννινα απόφοιτος της Σχολής και επί πτυχίω φοιτητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Του επεδόθη ως συμβολικό δώρο το έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, Οι Δεσποτικές Εορτές.

         Εν τέλει οι Απόφοιτοι ανανέωσαν τη συνάντησή τους για το καλοκαίρι στον ιστορικό χώρο της Σχολής Βελλάς.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: